Vefat İlanları

vefat ilanlari

MEHMET KARAKAŞ

Eşi : Yüksel Karakaş , Oğulları : ( merhum) Haluk Karakaş , Şeref Karakaş , Özer Karakaş

Öğle namazından sonra Muradiye Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

- - - -

HAMZA FİDAN

Eşi : Nurşen Fidan , Kızkardeşi : Hilmiye Kurtbaba , Evlatları : Koray Fidan , Kadriye Uzun , Kader Tosun , Damatları : İsmail Uzun , Volkan Tosun

İkindi namazından sonra Harmanlı Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Harmanlı Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Cenaze'ye katılmak isteyenler için saat:15.30'da Boşnak Camii önünden araç kaldırılacaktır.

- - - - -

İSA SİMEN

Ailesi

Öğle namazından sonra Evciler Köy Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarhisar Evciler Köy Mezarlığına defnedilecektir.

- - - - -

UĞUR AVCI

Babası : Zakir Avcı , Amcaları : Üzeyir ve Recep Avcı

İkindi namazından sonra Kırkkavak Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Kırkkavak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

- - - -

RAİME KURNAZ

Eşi : (merhum) Salih Kurnaz , Oğulları : Hasan ve Mehmet Kurnaz , Damatları : Nejat Yılmaz , Ersin Alper , Hüseyin Demirdöğen , Hüseyin Ateş

Öğle namazından sonra Kurtbey Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Kurtbey Köy Mezarlığına defnedilecektir.