Vefat İlanları

vefat ilanlari

NEBAHAT GÜNAY

Babası:(merhum)Mehmet Direk , Annesi:(merhum)Hatice Direk , Eşi:Recep Günay , Oğlu:Bayram Günay

Öğle namazından sonra Kiremitçisalih camiinde kılınacak cenaze namazını ardından Kiremitçisalih Köy mezarlığına defnedilecektir.
—————

MUSA GÜLER

Oğlu:Rahmi Güler , Kızları:Hamdiye Köroğlu , Ramiye Serbest , Damatları:Halil Köroğlu , Hamit Serbest

Öğle namazından sonra Kadıgebren camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kadıgebren Köy mezarlığına defnedilecektir.
Cenaze’ye katılmak isteyenler için saat:12.00’de PTT önünden araç kaldırılacaktır.
————

ŞABAN DURAK

Eşi:Fazile Durak , Oğlu:Ahmet Durak , Kızları:Emine Uluçay , Fatma Durak , Gelini:Meral Durak , Damadı:Kemal Uluçay

Öğle namazından sonra Meriç Umurca camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Umurca Köy mezarlığına defnedilecektir.

———

HÜSEYİN BALİ

Ailesi

Öğle namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.