Vefat İlanları

vefat ilanlari

CEVAT MANAF

Ailesi

Öğle namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

FAHRETTİN TÜLÜMEN

Eşi:Hatice Tülümen, Kardeşleri:Hayrettin Tülümen , Aysel Öner

İkindi namazından sonra Bey Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

CEVDET BERBER

Babası:(merhum)Necip Berber , Ağabeyleri:Yusuf , Necmi , Nejdet Berber

Öğle namazından sonra Balaban Köy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Balaban Köy mezarlığına defnedilecektir.

NECDET KOYUNCU

Eşi:Ayşe Koyuncu , Evlatları:Serkan Koyuncu , Türkan Ceylan , Gelini:Sibel Koyuncu , Damadı:Engin Ceylan

Öğle namazından sonra Maksutlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Maksutlu Köy mezarlığına defnedilecektir.

NACİYE DEMİRKIRAN

Eşi:(merhum)Ahmet Demirkıran , Oğulları:Osman , Salih , Ali Demirkıran , Kızı:Gülseren Şencan , Damadı:Kenan Şencan , Torunları:Gülten Hizar , Ahmet , Pelin , Tolga , Semih Demirkıran , Selen ve Muharrem Şencan

İkindi namazından sonra Davuteli camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Malkara Davuteli Köy mezarlığına defnedilecektir.