Vefat İlanları

vefat ilanlari

GÜLTEKİN ULUS

Babası:Ahmet Ulus , Annesi:Fatma Ulus , Eşi:Sevgüzel Ulus , Kızları:Gülben , Fatoş, Gülşen Ulus , Ablası:Gülsevim İbrikçi , Eniştesi:Mehmet İbrikçi , Kardeşleri:Gülümser Arslan ,(merhum)Ülfet Ulus , Damadı:Osman Arslan

İkindi namazından sonra Edirne Eski camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Edirne Şehir mezarlığına defnedilecektir.
Cenazeye katılmak isteyenler için Saat:14.30’da Demirtaş mahallesinden araç kaldırılacaktır.

- - - - -

CEVAT BAYRAK

Eşi:Hayriye Bayrak , Kızları:Ceyda Atasayarlar , Çiğdem Bayrak , Damadı:Oğuz Atasayarlar

İkindi namazından sonra Malkoç camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Malkoç Köy mezarlığına defnedilecektir.

- - - - -

FİLİZ ÇIBIK

Babası:Veli Çıbık , Annesi:Sakine Çıbık , Evlatları:Nil , Mert , Güler Çıbık , Kardeşleri:Eşref , Necati , Erdoğan , Bilgi , Güler

Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.