Vefat İlanları

vefat ilanlari

RAİF DERELİ

Babası:(merhum)İbrahim Dereli , Eşi:Neriman Dereli , Oğulları:Ahmet ve İbrahim Dereli , Kızı:Dilek Akduman , Damadı:Ufuk Akduman , Kardeşleri:Cezmi ve Ali İbrahim Dereli

Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE ÖZKAL

Eşi:(merhum)Sedat Özkal , Evlatları:Hayriye Doğan , Şükran Özgen , Fatma Yalçın , Mustafa Özkan , Yalçın Özkal , Torunu:Murat Özkal

Öğle namazından sonra Çöpköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

ORHAN TARHAN

Ağabeyi:İbrahim Tarhan , Yeğeni:Hüseyin Tarhan

Öğle namazından sonra Ergene camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

ARİF ATLI

Eşi:Zatiye Atlı , Oğulları:Tamer ve Taner Atlı , Kızı:Hasibe Suçıkar , Damadı:Tarkan Suçıkar , Kardeşleri:Bayram , Hasan , Mustafa Atlı , Kayınbiraderi:Zeki Köstekçi

İkindi namazından sonra Çalıköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

FİTNAT KINALI

Eşi:(merhum)Arif Kınalı , Oğlu:Eyüp Kınalı , Kızları:Fatma , Serpil Kınalı

İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.