Vefat İlanları

vefat ilanlari

FEHMİ ORAL

Eşi:Melahat Oral , Oğlu:Mehmet Oral , Gelini:Ayşe Oral , Kızı:Türkan Cingöz , Damadı:Kemal Cingöz

Öğle namazından sonra Harmanlı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Harmanlı Köy mezarlığına defnedilecektir.

YUSUF TERZİOĞLU

Eşi:Gülseren Terzioğlu , Oğlu:Nusret Terzioğlu , Gelini:Elif Terzioğlu , Kızları:Ürkiye Doğan , Dilek Çetin , Damatları:Hasan Doğan , Ceyhun Çetin

Öğle namazından sonra Süleymaniye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Süleymaniye Köy mezarlığına defnedilecektir.

CAFER ÜSTENCİ

Eşi:Sultan Üstenci , Oğlu:Kadir Üstenci , Gelini:Neşe Üstenci , Kardeşleri:Meşure Girgin , Muzaffer , Mustafa , Ahmet Üstenci

Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

GÜLSÜM KAFIOĞLU

Oğulları:Erdoğan ve Hasan Kadıoğlu

İkindi namazından sonra Kurttepe camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kurttepe Köy mezarlığına defnedilecektir.

NECMİYE ERDUĞAN

Eşi:Rahmi Erduğan, Oğulları:Yunus ve Emre Erduğan

İkindi namazından sonra Balaban Koru camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

VEDAT DOĞAN

Ailesi

İkindi namazından sonra Altınyazı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Altınyazı Köy mezarlığına defnedilecektir.

NEZAHAT ÖZKUYUCU

Eşi:İlyas Özkuyucu, Oğlu:İbrahim Özkuyucu , Kızları:Neslihan Ceylan , Elif Özkuyucu

Öğle namazından sonra Mescit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.