Vefat İlanları

vefat ilanlari

SALİH DUYGU

Babası:(merhum)Ali Duygu , Annesi:(merhume)Fatma Duygu , Oğlu:Cihangir Duygu , Kızı:Canan Duygu , Ablası:Hatice Kırağası

Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

MURAT AKÇE

Eşi:Ayşe Akçe , Oğulları:Hasan , Şenol Akçe , Kızı:Arife Çekiç , Kardeşi:Cemal Akçe , Torunları:Murat , Nahide ve Hasan Akçe , İsmail ve Tolga Çekiç

Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

NAZİF GÜNER

Eşi:Sebati Güner , Kardeşi:Hüseyin Güner , Yeğenleri:Oktay , Alemdar , Ahmet Güner

Öğle namazından sonra Meriç camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Meriç Şehir mezarlığına defnedilecektir.

ZEHRA ÇITIK

Ablası:Naciye Aydın , Eniştesi:İrfan Aydın , Yeğeni:Seçil Aydın

İkindi namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
Cenaze Öğretmenevi Çay Bahçesi yanındaki evinden camiye getirilecektir.