Vefat İlanları

vefat ilanlari

ALAADDİN KAYALI

Eşi:Nesibe Kayalı , Oğulları:Mesut ve Kadir Kayalı

İkindi namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA ÇEYİNTAŞ

Eşi:Zehra Çetintaş , Oğlu:Sertaç Çetintaş , Kızları:Derya Batan , Müge Ay

İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

SİMGE ADALI

Annesi:Fatma Adalı , Babası:Yaşar Adalı , Kardeşleri:Nurten ve Kadir Kayalı

Öğle namazından sonra Salarlı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Salarlı Köy mezarlığına defnedilecektir.

HİLMİ OKYAY

Ablası:Hilmiye Ergin , Eşi:Halime Okyay , Oğlu:İbrahim Okyay , Kızları:Burcu Perçin , Damla Arıkan , Damatları:Nazmi Perçin , İbrahim Arıkan

Öğle namazından sonra Yenicegörece camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yenicegörece Köy mezarlığına defnedilecektir.

FAİK KIRAN

Oğlu:Gökhan Kıran

İkindi namazından sonra Kadıköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kadıköy mezarlığına defnedilecektir.