Vefat İlanları

vefat ilanlari

MÜRVET ENGİN
Oğulları:Burhan Engin , Orhan Engin , Kızı:Nurhan Engin
ikindi namazından sonra Çöpköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
AHMET ŞEKER
Oğlu:Şaban Şeker
Öğle namazından sonra Kurtbey camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kurtbey Köy mezarlığına defnedilecektir.
MUKADDER UYSAL
Eşi:(merhum)Şerafeddin Uysal , Evlatları:Şerif ve Seçkin Uysal , Mualla Bozok , Meral Avcı
Öğle namazından sonra Çakmak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çakmak Köy mezarlığına defnedilecektir.
YASEMİN SEREZ
Eşi:Harun Serez , Babası:Mustafa Avcı , Kayınpederi:Ethem Serez , Ağabeyi:Ferhat Avcı
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
MEHMET ÇALIŞKAN
Ağabeyi:Ahmet Çalışkan , Yeğenleri:İzzet , İsmet , Hasan , Hüseyin Çalışkan
Öğle namazından sonra Paşayenice camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Paşayenice Köy mezarlığına defnedilecektir.