Vefat İlanları

vefat ilanlari

HÜSEYİN FERELİOĞLU
Eşi:Nurseren Ferelioğlu , Evlatları:Mert , İbrahim , Aytekin , Metin Ferelioğlu , Serpil Yücedağ , Sedef Bekçi
Öğle namazından sonra Bey Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
VAHDET KAPLAN
Eşi:Miyonser Kaplan , Oğlu:Ercan Kaplan , Annesi:Sevim Kaplan
Öğle namazından sonra Karayayla camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karayayla Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
HATİCE ÖZTAŞ
Eşi:(merhum)Fehmi Öztaş , Evlatları:Kadriye Sezer , Nefize Şahin , Teşirfe Çakır , Adil ve Habil Öztaş
Öğle namazından sonra Kurdu Köy caminde kılınacak cenaze namazının ardından Kurdu Köy Mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
AYŞE AKÇE
Eşi:(merhum)Murat Akçe , Kardeşi:Cemal Akçe , Evlatları:Şenol , Hasan , Arife Akçe , Torunları:Murat , Nahide , Hasan , İsmail , Tolga Akçe
İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.