Vefat İlanları

vefat ilanlari

SEYİDE ÇAPA VE OĞLU ÜMİT ÇAPA
Eşi:Ali Çapa , Evlatları:Halis , Münir , Ömür Çapa , Hülya Tokmak
Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
FATMA YILDIRIM
Babası:(merhum)Sefer Yıldırım , Annesi:Fatma Yıldırım , Dayıları:İrfan Çevik , Recep Çevik , Yeğenleri:Çisem Tunca , Gül Çevik
Öğle namazından sonra Gazi Turhan Bey camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
HAŞİM ÖZCAN
Eşi:Emine Özcan , Oğulları:Vahit Özcan , (merhum)Bedri Özcan , Hüseyin Özcan , Hasan Özcan , Kızı:Aysel Kenar
İkindi namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
FATMA GÖKSEL
Eşi:İsmail Göksel , Evlatları:Erdoğan , Rıdvan , Sefer , Dündar , Serdar , Sevgi Göksel , Kezban Şenyaman , Ratibe Ersoy , Ayşe Bakkal
Öğle namazından sonra Davuteli camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Davuteli Köy mezarlığına defnedilecektir.