Vefat İlanları

vefat ilanlari

ŞEVKİNAZ ATEŞ
Oğlu:Hüseyin Bitmez , Kızı:Melek Çağlayan , Damadı:(merhum)Ziyi Çağlayan , Torunları:Hüsnü , Koray Bitmez , Sevcan Su , Nurcan , Tuncay , Nurgül , Çağlayan
Öğle namazından sonra B. Şehsuvarbey camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
ABDİ KIR
Kızları:Gülümse Türkeli , Hafize Erkenci , Oğlu:Birol Kır , Damatları:Bülent Türkeli , Cengiz Erkenci
Öğle namazından sonra Eskiköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Eskiköy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
RIFAT KEMAL YILDIRAN
Eşi:Olcay Yıldıran , Kızları:Fulya , simge Yıldıran
İkindi namazından sonra Karabürçek camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karabürçek Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
MEHMET KEZER
Oğulları:(merhum)İbrahim Kezer , İlhan Kezer , Kızı:Reyhan Kodak , Damadı:Selahattin Kodak
İkindi namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.