Vefat İlanları

vefat ilanlari

NEFİSE ÇİĞDEM
Eşi:(merhum) Hasan Çiğdem , Evlatları:Ragıp , Rüstem , Sabri Çiğdem , Torunları:Ersin , Ersen , Hasan , Aysun Çiğdem
Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
ŞADAN ÖZKESER
Babası:Ahmet Özkeser , Annesi:İsmi Özkeser , Kız kardeşi:Aysel Şafak , Eşi:Nurseren Özkeser , Evlatları:Cem , Emrah , Ezgi Özkeser
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
SEMRA KUYTU
Eşi:Metin Kuytu , Oğlu:Mustafa Mert kuytu , Ablası:Sevil Çetintaş , Ağabeyi:Zafer İzmirli
REMZİYE CEYLAN
Annesi:Meryem Çekiç , Babası:Hüseyin Çekiç , Eşi:Nurdoğan Ceylan , Kızları:İlknur , Özge , Gözde Ceylan , Ablası:Nuriye Şahin , Kardeşi:Nuran Kınalı
İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.