Vefat İlanları

vefat ilanlari

AYŞE ÇAKMAKKAYA
Eşi:(merhum)Nazmi Çakmakkaya , Oğlu:Nural Çakmakkaya
Öğle namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
FATMA KILIÇLI
Eşi:(merhum)Ahmet Kılıçlı , Evlatları:Şevkiye Çeker , Kemal , Murat , Ercan Kılıçlı , Damadı:Muammer Çeker , Kardeşleri:Şerafettin Kayacık , Metin Kayacık
Öğle namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - -
AHMET EREN
Eşi:Kıymet Eren , Evlatları:Turhan ve Süleyman Eren , Kezban Şarman , Gelinleri:Eda ve Nevin Eren , Damadı:Necmettin Şarman
İkindi namazından sonra Akçadam camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Akçadam Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
BİRSEN PELTE
Eşi:Mustafa Pelte , Evlatları:Murat ve Nurgül Pelte , Kardeşleri:Hasan ve Hüseyin Demir , Kayınpederi:(merhum)Mustafa Pelte , Kayınvalidesi:(merhum)Ayşe Pelte
Öğle namazında sonra Malkara Allı Işık camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Allı Işık Köy mezarlığına defnedilecektir.
Cenaze'ye katılmak isteyenler için Saat:11.00'de Bey Mahalle camii önünden araç kaldırılacaktır.
- - - - - - -