Vefat İlanları

vefat ilanlari

MERT TEKKELİ
Babası:Önder Tekkeli , Annesi:Gülhan Tekkeli , Eşi:Sıla Tekkeli , Dedesi:Ramadan Tekkeli , Babaannesi:Fatma Tekkeli
Öğle namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
MEHMET GENÇ
Eşi:Özgün Genç , Oğlu:Erdem Genç , Kızı:Çiğdem Sepetçi , Gelini:Marziye Genç , Damadı:Şahin Sepetçi , Kardeşi:Doğan Genç
Öğle namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
GÜLSÜM KANDAMIŞ
Eşi:(merhum)Tefik Kandamış , Evlatları:Refik Kandamış , Yüksel Aşıcı , Mustafa Kandamış
İkindi namazından sonra Süleymaniye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Süleymaniye Köy mezarlığına defnedilecektir.
Cenaze'ye katılmak isteyenler için Saat:16.00'da Postahane önünden araç kaldırılacaktır.