Vefat İlanları

vefat ilanlari

İSMAİL DAL
Eşi:Ayşe Dal , Oğulları:Savaş ve Ramazan Dal , Kızı:Serpil Bekler , Kardeşi:Fatma Ateş Kaynar
Öğle namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - -
NECMETTİN ÇİLE
Eşi:Hafize Çile , Evlatları:Nesrin , Nevin , Necip Çile
İkindi namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
NAZLI ÖNER
Eşi:Şevket Öner , Oğulları:Rıza ve Güray Öner , Kızı:Ayşe Tunalı , Damadı:Bircan Tunalı
Öğle namazından sonra Maksutlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Maksutlu Köy mezarlığına defnedilecektir.
SEDEF ELÇETİN
Dedesi:Selahattin Baltacı , Annanesi:Hayriye Baltacı , Annesi:Suna Cömert , Teyzeleri:Gamze Bulut , Hilmiye Ertek
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.