Vefat İlanları

vefat ilanlari

GÜLHAN KARATEPE
Eşi:Süleyman Karatepe
Öğle namazından sonra Yeniköy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - - -
ERSEN GÜL
Babası:Ekrem Gül , Annesi:Ülker Gül , Ablası:Gülcan Kayın , Kardeşi:Ercan Gül
İkindi namazından sonra Kiremitçisalih camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kiremitçisalih Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
MELEK TUNA
Eşi:Ekrem Tuna , Kızları:Dilek Kaplan , Nukhet Karasu , Babası:Recep Çırpanlı , Annesi:Hatice Çırpanlı , Kardeşleri:Enver , Şuayip , Zeki Çırpanlı
İkindi namazından sonra Demirtaş camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
İRFAN KURT
Eşi:Emine Kurt , Kızları:Elif Alaybeyi , Hatice Karatay , Damatları:Sabri Alaybayi , Osman Karatay , Ağabeyi:Cemalettin Kurt
İkindi namazından sonra Hamidiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Hamidiye Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
AYŞE BAŞARAN
Eşi:Cenap Nazıroğlu , Babası:(merhum)Mümin Ali Başaran , Annesi:Remziye Başaran , Evlatları:Merve Tiflizden , Berke Öztürk , Kardeşleri:Mustafa , Hamza Başaran
İkindi namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir Mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
ERGÜN KERPİÇ
Babası:(merhum)Celal Kerpiç , Annesi:(merhum)Habibe Kerpiç , Eşi:Yeliz Kerpiç , Evlatları:Görkem ve Simge Kerpiç , Kardeşleri:(merhum)Aydın , Aygün , Orhan , İbrahim Yeter Kerpiç , Gülşen Baran , Gülbahar Sütçü
İkindi namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.