Vefat İlanları

vefat ilanlari

SABRİ BAĞMEN
Kardeşleri:Ziya , Zeki , (merhum)İbrahim , Hüseyin , Tamer Bağmen , Sabriye Kurnaz
Öğle namazından sonra Kurtbey camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kurtbet Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
HÜSEYİN BALCIOĞLU
Babası:(merhum)Mustafa Balcıoğlu , Annesi:(merhum)Müzeyyen Balcıoğlu , Kardeşleri:Zübeyde Çelik , Gülafer Karakuz
Öğle namazından sonra Süleymaniye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Süleymaniye Köy mezarlığına defnedilecektir.
ERDOĞAN KIRIM
Eşi:Şükran Kırım , Evlatları:Fatma Dek , Kemal Kırım , Damadı:Mehmet Dek , Yeğenleri:Kırköy'den Kılıç Ailesi
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
MEHMET AZMİ AKINCI
Eşi:Mübeccel Akıncı , Oğlu:(merhum)Yücel Akıncı , Kızı:Nursel Akıncı , Kardeşleri:Seriha Ede , (merhum)Ahmet Paşalı , (merhum)İbrahim Akıncı , Meliha Caymaz , Emine İlmen
Öğle namazından sonra İstanbul Koca Mustafa Paşa Sümbül Efendi camiinde kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul Şehir mezarlığına defnedilecektir.
AHMET ÜRKMEZ
Babası:(merhum)Cavit Ürkmez , Annesi:Fatma Ürkmez , Kardeşleri:Metin , Zeki , Tahsin , Şeref , Mukaddes ve Mukadder Ürkmez
İkindi namazından sonra Lüleburgaz camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Lüleburgaz Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -