Vefat İlanları

vefat ilanlari

YUSUF PARAKİN
Eşi:(merhum)Fatma Parakin , Oğulları:Hasan ve Mustafa Parakin , Kızları:Meryem Parakin , Hatice Bıkmaz , Sevinç Kayakıran
Öğle namazından sonra Ayvalık camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Balıkesir Ayvalık Şehir mezarlığına defnedilecektri.
ALİ BOSNALI
Oğulları:Alahattin Bosnalı , (merhum)Selahattin Bosnalı , Gelinleri:Mürvet Bosnalı , Ayşe Bosnalı , Torunları:Egemen Bosnalı , Deniz Toparan , Hakan Bosnalı , Burcu Güden
Öğle namazından sonra Kavak Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
RECEP UÇA
Babası:Cemal Uça , Eşi:Remziye Uça , Kızı:Selin Çolak , Oğlu:Eray Uça , Damadı:Asım Çolak , Kardeşi:Aysen Ören , (merhum)Şennur Ergün
Öğle namazından sonra Bey Mahalle camiinbde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
RAHMİYE KUYTU
Oğlu:Metin ve Mehmet Kuytu , Kızı:Kaniye Akınlar
Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
BİROL EKİN
Babası:Mustafa Ekin , Oğlu:Burak Ekin , Eşi:Sıdıka Ekin , Kayınpederi:Hasan Topçu
İkindi namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.