Vefat İlanları

vefat ilanlari

SÜLEYMAN ARAS
Oğulları:Sabri ve İsmail Aras , Kızları:Habibe Esmer , Sebahat Öter
Öğle namazından sonra Kırkkavak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kırkkavak Köy mezarlığına defnedilecektir.
HİKMET SABAK
Oğlu:Yalçın Sabak , Kızları:Zeynep Tuncay , Zehra Sabak
İkindi namazından sonra Balaban Köy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Balaban Köy mezarlığına defnedilecektir.
FATMA MANDAL
Oğlu:Selami Mandal , Kızları:Nermin , Yıldız , Ayşe , Damadı:Kemal Güven
İkindi namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
MUSTAFA GÜDER

Babası:(merhum)Mehmet Güder , Annesi:(merhume)Emine Güder , Eşi:Erzade Güder , Kızları:Türkan Özer , Nurten Yazlar , Damatları:Turgut Özer , Ahmet Yazlar , Kardeşleri:(merhum)Mehmet Güder ,Gülizar Kaykı , İbrahim Güder , Yalçın Güder
İkindi namazından sonra Hamidiye camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Hamidiye Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - -