Vefat İlanları

vefat ilanlari

MAKBULE ELİTOK
Eşi:Hüseyin Elitok , Oğulları:Erdinç ve Benhur Elitok , Kızı:Ayşe Caymaz , Damadı:Şerif Caymaz
İkindi namazından sonra Yakupbey camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yakupbey Köy mezarlığına defnedilecektir.
HAMDİ GÜRSOY

Eşi:Hanife Gürsoy , Oğlu:Bekir Gürsoy , Kızları:Yıldız Fidan , Filiz Ulusoy
Cuma namazından sonra Kiremitçisalih camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kiremitçisalih Köy mezarlığına defnedilecektir.
RECEP DEMİR
Babası:(merhum)Nuri Demir , Annesi:(merhume)Ürküş Demir , Kardeşleri:Nurettin , Sefer , Hasan Demir , Aysel Limon ve Yeğenleri
Cuma namazından sonra Çavuşlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Çavuşlu Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - -
SALİH MEHMET KÜÇÜKBAŞ

Eşi:Fatma Küçükbaş , Oğulları:Fethi , Önder Küçükbaş , Kızı:Ayşe KÜçükbaş
İkindi namazından sonra Karabürçek camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Karabürçek Köy mezarlığına defnedilecektir.