Vefat İlanları

vefat ilanlari

ORHAN DAYANCI
Ailesi
Cuma namazından sonra Demirtaş camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
YAŞARİYE ETEŞ
Eşi:(merhum)Arif Eteş , Oğulları:Yaşar , Erdinç , Özcan Eteş , Kızı:Nurcan Civan
Cuma namazından sonra Aşçıoğlu camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
ŞEVKİYE EREN
Eşi:(merhum)Mehmet Eren , Kızı:Hayriye Bıçkı , Torunları:Orhan Bıçkı , Özge Kale , Yeğeni:Hilmi Çakır
Cuma namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
SEÇKİN GÜR
Babası:(merhum)Hasan Gür , Annesi:Nazife Gür , Oğlu:taylan Gür
Cuma namazından sonra Boşnak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -
HÜSEYİN ÇİÇEKDAĞ
Evlatları:Özcan Çiçekdağ , Nezahat Çelebi , Ayşe Yücedağ , Nurcan Urfa , Damatları:Özcan Çelebi , Birol Yücedağ , Hakan Urfa , Gelini:Ülker Çiçekdağ , Ağabeyi:Remzi Çiçekdağ
İkindi namazından sonra Mesçit camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - -