Vefat İlanları

vefat ilanlari

NURETTİN KUŞ
Oğlu:Canan Kuş , Kızları:Nalan Özmen , Nagihan Özcan
Öğle namazından sonra evinde kılınacak cenaze namazının ardından Eskiköy mezarlığına defnedilecektir.
KIYMET KOÇ
Çocukları:Birsen Nalçakan , Hülya Yavuz , Ümit Koç , Hürriyet Koç , Damatları:Niyszi Yavuz , Süreyya Nalçakan , Torunları:Merve , Emre , Samet , Burcu , Yiğit , Berk , Ferah , Talat
İkindi namazından sonra Bey Mahalle camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
MEHMET KATRANCI
Oğulları:Ali ve Ali İhsan Katrancı , Torunu:Kaan Katrancı , Gelini:Nilgün Katrancı
İkindi namazından sonra Fevzi Çakmak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.
NEVZAT TEKİN
Oğlu:Hasip Tekin , Kızı:Narin Tekin , Kayınpederi:Halil Kaya
İkindi namazından sonra Salarlı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Salarlı Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - - -

hava tahmin