Vefat İlanları

vefat ilanlari

CELAL ÖZKAN
Ailesi
İkindi namazından sonra Kadıgebren camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kadıgebren Köy mezarlığına defnedilecektir.
KAZIM KÖSE
Oğulları:Nihat ve Günay Köse
Öğle namazından sonra Serem camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Serem Köy mezarlığına defnedilecektir.
DAVUT AKBULUT
Eşi:Zülfiye Akbulut , Oğulları:Nedret Akbulut , Bekir Akbulut , Kızları:Zehra Sünker , Leyla Sönmez
İkindi namazından sonra Kırkkavak camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kırkkavak Köy mezarlığına defnedilecektir.
- - - - - - - - -
EMİNE MALAK
Eşi:(merhum)Mümin Malak , Kardeşleri:Hasan ve Ziya Şentürk , Sevim Öztürk , Oğlu:Münir Akyürek , Kayınbiraderleri:Doğan , Okan , Mehmet Malak
Öğle namazından sonra Muradiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzunköprü Şehir mezarlığına defnedilecektir.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi