Fen İşleri Müdürlüğü

Şehiriçi İçme Suyu Şebeke Hattı kazılarında bozulan yolların tamiratı devam ediyor. Özellikle şehrin en işlek caddelerinde devam eden çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt ve kilit taş ile yolları kullanılır hale getiriliyor.

Habib Hoca Mahallesinde devam eden asfalt çalışması ve Şehsuvarbey Mahallesinde devam eden kilit taş çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN; “Şehrimizde tamamı 157 kilometresen oluşan yeni şehiriçi içme suyu şebeke hattı döşemesi gerçekleştirildi. Kazılar esnasında bozulan yolların tamiratı için ekiplerimiz özellikle ana güzergahlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Mühendislerimizin çalışmalarıyla gerekli görülen yerlere cadde ve sokaklarda asfalt ve kilit taş kaplama işi yaz boyunca devam edecektir. Bu işi yaparken hem ekonomik, hemde bütçemize uygun hareket etmeye gayret gösyeriyoruz. Bu da belediyemizin tasarruf örneklerindendir” dedi.