Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Uzunköprü Belediyesi tarafından öğrencilerin spor yapmalarını sağlamak, yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve yeni becerilerletanıştırılması için; bu yılki yaz kursları 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü açılacak.

Uzunköprü Belediyesi tarafından 2011 yılından itibaren organize edilen yaz kurslarında antrenör eşliğinde basketbol ve voleybol branşlarına ek olarak Atatürk Kültür Merkezi’nde de gitar ve halk oyunları kursları verilecek. 03 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak olan Yaz Kursları 25 Ağustos 2017’de sona erecek.

Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN “Geçtiğimiz yıllarda Yaz Kursları'na katılımın yoğun olması ilçemiz adına sevindirici bir gelişmedir. Dönem boyunca dersleri ile meşgul olan çocuklarımızın, yaz tatili süresince hem eğlenmeleri hem de spor yapmalarını sağlamış olacağız. Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz spor kurslarına ek olarak bu yıl gitar ve halk oyunları kurslarını da ekledik. Yaz Kursları'nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Uzunköprü Belediyesi Yaz Kursları'na 15 – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında Voleybol ve Basketbol branşları için 2004-2010 yılları arası doğumlu çocuklar (7-13 yaş), Halk Oyunları Kursu için 2001-2009 yılları arası doğumlu çocuklar (8-16 yaş), Gitar Kursu için ise 1999-2009 yılları arası doğumlu çocuklar (8-18 yaş) kayıt yaptırabilecek. Yaz Kurslarına çocuklarını göndermek isteyen velilerimizde Uzunköprü Belediyesi Halk Masası ve Atatürk Kültür Merkezi’nde kayıt işlemlerini yaptırabilecek.