Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Uzunköprü Belediyesi tarafından öğrencilerin sağlıklı yaşam aktivitelerini arttırmak, yaz tatilinde eğlenceli vakit geçirirken öğrenmelerini de sağlamak  amacıyla açılan ve üç branştan oluşan Yaz Kurslarımız  3 Temmuz 2017 Pazartesi günü açılmıştır.

Basketbol ve voleybol branşlarında Profesyonel antrenör eşliğinde öğrencilere eğitim verilecek olup, dersler Ergene Kapalı Spor Salonu’nda Salı-Çarşamba günleri yapılacaktır.

Gitar Kursu ise Salı-Çarşamba Perşembe günleri Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olup, Yaz Kurslarımız  25 Ağustos 2017’de sona erecektir.

Gitar Kursuna kayıt yaptırmak isteyen veliler 07.07.2017 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Atatürk Kültür Merkezi’ne , Basketbol ve Voleybol Kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler ise ders saatleri içerisinde  Ergene Kapalı Spor Salonunda bulunan kurs hocalarına müracaat edebilirler.