Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Uzunköprü Belediyesi tarafından öğrencilerin sağlıklı yaşam aktivitelerini arttırmak, yaz tatilinde eğlenceli vakit geçirirken öğrenmelerini de sağlamak amacıyla açılan ve üç branştan oluşan Yaz Kurslarımız 25 Ağustos 2017 Cuma günü yapılan törenlerle sona erdi.
Ergene Spor Salonu'nda profesyonel antrenör eşliğinde toplamda 148 öğrenciye basketbol ve voleybol branşlarında eğitim verilmiştir. Aynı zamanda Atatürk Kültür Merkezi'nde toplamda 45 öğrenciye Gitar Kursu verilmiştir.
Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN'in katılımıyla gerçekleşen törende belediyemiz tarafından açılan kurslara katılan öğrencilerimize katılım belgesi ve Ulu Önderimiz M. Kemal ATATÜRK'ün "Nutuk" adlı eseri hediye edilmiştir.