Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Şehrimizde yaşayan halk müziği severlerden oluşan Uzunköprü Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 2018 yılının ikinci konserini verdi.

Şef Yusuf Çetin yönetiminde sahne alan Koro, Türk Halk Müziğimizin sevilen eserlerini salonu dolduran kalabalık eşliğinde seslendirdi. Konser için Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinden gelen misafir yerel sanatçı Mesut Tunalı, Balkanların yöresel türkülerinden seslendirdi. Çanakkale Türküsü'nü balkanlarda okunduğu şiveyle aktaran Tunalı, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Konseri dinleyenler arasında bulunan Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, konser sonunda tüm koro üyeleri adına Koro Şefi Yusuf Çetin'e çiçek takdim ederek, sundukları keyifli program için teşekkür etti.