Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

Belediyemiz tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri, Atatürk Kültür Merkezi Uzunköprülülerin katılımıyla gerçekleşti.

Hemşehrimiz Arda Doğan’ın tenor olarak sahne aldığı gecede, Piyanist Cem Türkay’da piyano ile kendisine eşlik etti.
Birbirinden değerli eserleri seslendiren Arda Doğan, konser arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Oktay Yenice “Cumhuriyet Treni” isimli şiiri, Mesut Bardak’ta “Yaşasın Cumhuriyet” isimli şiiri okudu. Havsa’dan gecemize misafir olarak katılan Gürkan Güzel Harcan’ın sunduğu Zeybek Gösterisi salondan büyük alkış aldı.
Aranın ardından konserine devam eden Arda Doğan, seslendirdiği türk ve yabancı eserler ayakta alkışlandı.
Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, konser sonunda Arda Doğan ve Cem Türkay’a plaket takdim ederek konser için Uzunköprü Halkı adına sanatçılara teşekkür etti.