Su İşleri Müdürlüğü

Uzunköprü Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü
 Halise Hatun Mah. Anabacı Caddesi No:11/1
 22200 Uzunköprü /  EDİRNE
 Tel: 0284 513 11 08 ( Dahili - 141 )
 suisleri@uzunkopru.bel.tr

Erdal EMRE

GÖREVLERİ

- Belediyemize ait Kırcasalih’te bulunan su terfi merkezi ve su kuyularında oluşan arızaların giderilmesi ve bakımının yapılması.
- Kırcasalih terfi merkezi ile Uzunköprü arasında buluna isale hattında oluşan arızaların giderilmesi ve bakımlarının yapılması.
- Şehiriçi içme suyu hattı bakım ve onarımlarının yapılması.
- Su Abone servisi hizmeti verilmesi.
- Endeks okuma ve tahakkuk hizmetleri.
- Su sayaçlarının kontrol, bakım ve değişimlerinin yapılması.
- Belediyemize ait Çöpköy ve Yeniköy Mahalleleri içme suyu hattı bakım ve onarımlarının yapılması.

ELEKTRİK BİRİMİNİN GÖREVLERİ
- Kırcasalih mevki su terfi merkezi ve su kuyularında oluşan A.G. ve O.G. arızalarının onarımı ve bakımının yapılması.
- Belediyemize ait Çöpköy ve Yeniköy Mahalleleri su deposu, kuyu elektrik arızaları ile park bahçelerde bulunan aydınlatma arızalarının onarımı ve bakımın yapılması
- Belediyemize ait tüm hizmet binaları ile park ve bahçelerde olası elektirik arızalarının giderilmesi ve bakımlarının yapılması.
- Belediyemiz sorumluluk sahasında bulunan Trafik sinyalizasyon sisteminin bakım ve arıza onarımlarının yapılması.
- Şehir merkezi, Çöpköy ve Yeniköy mahallerimizde buluna Ses Anons siteminin bakım ve onarımlarının yapılması.
- Ördekli Göl mesire alanında buluna fiskiye ve aydınlatma elemanlarının bakım ve onarımlarının yapılması.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhuriyet Mahallesi sanayi sitesi karşısında ikamet eden su abonelerine tebliğ edilen formlardan süresi dolan ve malzemelerini temin eden abonelerin yeni şebekeden bağlantıları 14 Haziran 2017 Çarşamba günü itibariyle Belediyemizce ücretsiz olarak yapılmaya başlanmıştır.

Abone bağlantılarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, şimdilik yeni ve eski şebeke hattını bir arada kullanarak geçmiş yıllarda özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. Bir yandan kademeli olarak abone bağlantılarını, diğer yandan da şebeke hattının tamamlanması için büyük uğraş veriyoruz. En büyük yatırımımızda yanımızda olan ve bizleri anlayışla karşılayan ilçe halkına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

hava tahmin

Atatürk Kültür Merkezi