Su İşleri Müdürlüğü

Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhuriyet Mahallesi sanayi sitesi karşısında ikamet eden su abonelerine tebliğ edilen formlardan süresi dolan ve malzemelerini temin eden abonelerin yeni şebekeden bağlantıları 14 Haziran 2017 Çarşamba günü itibariyle Belediyemizce ücretsiz olarak yapılmaya başlanmıştır.

Abone bağlantılarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Av. Enis İŞBİLEN, şimdilik yeni ve eski şebeke hattını bir arada kullanarak geçmiş yıllarda özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. Bir yandan kademeli olarak abone bağlantılarını, diğer yandan da şebeke hattının tamamlanması için büyük uğraş veriyoruz. En büyük yatırımımızda yanımızda olan ve bizleri anlayışla karşılayan ilçe halkına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.