Uzunköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Mustafa KULA

parkbahce@uzunkopru.bel.tr

– İmar planlarında dinlenme alanları, çocuk bahçesi, spor alanları, yaya bölgeleri ve yeşil alan olarak tesis edilecek yerleri tespit ederek projelendirmek ve uygulamasını yapmak ya da ihale yoluyla yaptırmak.
– Mevcut park ve yeşil alanların bitki ve donatı elemanlarının her türlü bakımını yapmak.
– Belediyenin sorumluluk alanlarında kalan kaldırım, orta refüj, kavşak ve yeşil alanlarda bulunan ağaç, ağaççık, çalı, çiçek ve çimlerin her türlü bakımını yapmak.
– Belediyemize ait park, bahçe, çocuk oyun alanı, yeşil alan ve kaldırımlarda ki yabancı otlarla mücadele etmek.
– Çocuk Oyun alanlarında ki oyuncakların ve alanın bakımını yapmak.
– Belediyemize ait seralarda mevsimlik çiçek yetiştirilerek bunların park, bahçe, yeşil alan, orta refüj ve saksılara dikimini yapmak.
– Belediyemize ait yeni ağaçlandırılacak alanları tespit ederek ağaçlandırmasını sağlamak ve mevcut ağaçların budama, sulama, gübreleme ve ilaçlama işlemlerini yapmak.
– Belediyemize ait mesire alanlarının bakımını yapmak ve bu alanların ihtiyaçlarını karşılamak.