Uzunköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

BİRİM MÜDÜRÜ Mustafa KULA

Halise Hatun Mah. Anabacı Caddesi No:11/1
 22200 Uzunköprü /  EDİRNE
 Tel: 0284 513 11 08 ( Dahili – 118 )
 parkbahce@uzunkopru.bel.tr

GÖREVLERİ

– İmar planlarında dinlenme alanları, çocuk bahçesi, spor alanları, yaya bölgeleri ve yeşil alan olarak tesis edilecek yerleri tespit ederek projelendirmek ve uygulamasını yapmak ya da ihale yoluyla yaptırmak.

– Mevcut park ve yeşil alanların bitki ve donatı elemanlarının her türlü bakımını yapmak.

– Belediyenin sorumluluk alanlarında kalan kaldırım, orta refüj, kavşak ve yeşil alanlarda bulunan ağaç, ağaççık, çalı, çiçek ve çimlerin her türlü bakımını yapmak.

– Belediyemize ait park, bahçe, çocuk oyun alanı, yeşil alan ve kaldırımlarda ki yabancı otlarla mücadele etmek.

– Çocuk Oyun alanlarında ki oyuncakların ve alanın bakımını yapmak.

– Belediyemize ait seralarda mevsimlik çiçek yetiştirilerek bunların park, bahçe, yeşil alan, orta refüj ve saksılara dikimini yapmak.

– Belediyemize ait yeni ağaçlandırılacak alanları tespit ederek ağaçlandırmasını sağlamak ve mevcut ağaçların budama, sulama, gübreleme ve ilaçlama işlemlerini yapmak.

– Belediyemize ait mesire alanlarının bakımını yapmak ve bu alanların ihtiyaçlarını karşılamak.