Uzunköprü Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü

Erdal EMRE

suisleri@uzunkopru.bel.tr

– Belediyemize ait Kırcasalih’te bulunan su terfi merkezi ve su kuyularında oluşan arızaların giderilmesi ve bakımının yapılması.
– Kırcasalih terfi merkezi ile Uzunköprü arasında buluna isale hattında oluşan arızaların giderilmesi ve bakımlarının yapılması.
– Şehiriçi içme suyu hattı bakım ve onarımlarının yapılması.
– Su Abone servisi hizmeti verilmesi.
– Endeks okuma ve tahakkuk hizmetleri.
– Su sayaçlarının kontrol, bakım ve değişimlerinin yapılması.
– Belediyemize ait Çöpköy ve Yeniköy Mahalleleri içme suyu hattı bakım ve onarımlarının yapılması.

ELEKTRİK BİRİMİNİN GÖREVLERİ
– Kırcasalih mevki su terfi merkezi ve su kuyularında oluşan A.G. ve O.G. arızalarının onarımı ve bakımının yapılması.
– Belediyemize ait Çöpköy ve Yeniköy Mahalleleri su deposu, kuyu elektrik arızaları ile park bahçelerde bulunan aydınlatma arızalarının onarımı ve bakımın yapılması
– Belediyemize ait tüm hizmet binaları ile park ve bahçelerde olası elektirik arızalarının giderilmesi ve bakımlarının yapılması.
– Belediyemiz sorumluluk sahasında bulunan Trafik sinyalizasyon sisteminin bakım ve arıza onarımlarının yapılması.
– Şehir merkezi, Çöpköy ve Yeniköy mahallerimizde buluna Ses Anons siteminin bakım ve onarımlarının yapılması.
– Ördekli Göl mesire alanında buluna fiskiye ve aydınlatma elemanlarının bakım ve onarımlarının yapılması.