30 Ağustos Zafer Bayramı Programı

Başkanımız Ediz Martin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde kutlama programına katıldı.
Zafer Bayramı programına Çelenk Sunma töreni ile başlayan Başkanımız Ediz Martin kutlama programına Kaymakamlık Makamında Tebrikat töreni ile devam etti.
Kaymakamlık makamında ki törenden sonra Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törene katılan Başkanımız Ediz Martin, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen bu özel günde tüm vatandaşımızın bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın coşkulu bir şekilde okunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan minnet ve saygılarını ifade etmek üzere Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Büyük Taarruz’un, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir göstergesi olduğunu belirten Başkanımız Ediz Martin, bu ruhun bugün de yaşatılması gerektiğini ifade etti.
Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara…

Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, geniş bir katılım gösterilen 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu, Edirne Valisi Yunus Sezer tarafından düzenlendi. Resepsiyon, ulusal mücadelenin simgelerinden olan bu önemli günün coşkusunu
ve anlamını paylaşmak amacıyla gerçekleştirildi.
Etkinliğe Edirne’nın yerel yönetim yetkililerinin yanı sıra, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Resepsiyona katılanlar arasında, Başkanımız Ediz Martin de yer aldı. Başkanımız Ediz Martin, etkinlikteki varlığıyla hem Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaptı hem de şehrin sosyal ve kültürel yaşamına verdiği desteği bir kez daha gösterdi.
Resepsiyona katılanlar, Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini daha yakından hissettikleri bu özel gecede, Türk milletinin geçmişten günümüze taşıdığı ortak değerleri ve milli duyguları pekiştirdi. Etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatırken, milli mücadelenin simgelerinden olan 30 Ağustos’un hatırlanmasına ve kutlanmasına olan katkılarıyla dikkat çekti.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Uzunköprü’de de Zafer Bayramı büyük bir coşku ve gurur içinde kutladık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümünde, vatandaşlarımız, çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü coşku ve birlik içinde kutlama fırsatı buldu.
Gün boyunca düzenlenen etkinlikler arasında resmi törenler, konserler yer aldı. Adalet Meydanımızda Dj Kutlu Tunca performansı ile başlayan Zafer Bayramı kutlamalarımız Ozan Aypar ve Hakan Özturan konserleri ile devam etti. Konserle birlikte halkımızla çoşkulu bir etkinlik geçirdik.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.