IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Projesi

Belediye Başkanımız Ediz Martin, İnterreg – IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında, Krasimira Kostova Sredec Arkeoloji Müzesi Müdürü ve projenin Medya Ortağı Müdürü Desisiava Georgieva ile Papazın Evi projesinin ortaklık sözleşmesi imzaladı. Daha sonra da Elhovo Etnografya Müzesini ve Aquae Caldae Kanuni Sultan Süleyman Taş Hamamını ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Ediz Martin, İnterreg – IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında, Burgas Valisi Prof. Mariya Nevkova ve Vali Yardımcısı Vladimir Krumov ile bir araya geldi. Step2CleanPlan projesi ile ilgili görüşme yaptı.
Belediye Başkanımız Ediz Martin, Sozopol Belediye Başkanı Tihomir Yanakiev ve Belediye Proje Uzmanı Betina Koleva ile Interreg IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında görüşmeler gerçekleştirdi.
Afet ve İklim Değişikliği başlıkları kapsamında yapılabilecekleri değerlendirdi.