Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimiz ile kutluyoruz.

Kurban Bayramımızın ilk günü şehrimizdeki tüm mezarlıklarda halkımızı karşıladık.
Allah okuduğumuz dualarımızı kabul etsin.

Atatürk Parkımızda Keşan Kaymakamımız Sayın Celalettin Yılmaz’ın katılımıyla kıymetli kurum müdürlerimiz, gazilerimiz ve protokol üyelerimiz ile bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik.

Her zor durumda yardımımıza koşan Uzunköprü İtfaiyesi’nin bayram nöbetinde olan personelini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladık.
Uzunköprü Belediyesi yedi gün yirmi dört saat her zor durumda halkımızın yanında.

Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde halkımızın sağlığı için bayram nöbetinde olan kıymetli sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek bayramlarını kutladık.

Keşan Kaymakamımız Sayın Celalettin Yılmaz’ın katılımıyla İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek bayram nöbetinde olan güvenlik personelimizin bayramlarını kutladık. Görevlerinde kendilerine kolaylıklar diliyoruz.

Keşan Kaymakamımız Sayın Celalettin Yılmaz’ın katılımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik ve halkımızın güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Polis Memurlarımızın bayramlarını kutladık.

Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezimizde değerli büyüklerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık.