Servis Aracı (S Plaka) Kiralama İşi – 16.10.2024 Çarşamba

UZUNKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İLAN

1)- Uzunköprü Belediye 04/06/2024 tarih ve 2024/59 sayılı Meclis Kararına istinaden Servis Aracı (S Plaka) 29 yıl süreyle Ruhsat Verme Yöntemiyle kiralanması işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’ nun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif (Artırma) Usulü ile kiraya verilecektir.
2)- Ruhsat Verme Yöntemi ile kiralanacak olan S Plakalar 16 EKİM 2024 ÇARŞAMBA günü saat 10:30 ile 17:25 arasında Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Hizmet binası 2. katta bulunan İHALE ODASINDA İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda yapılacaktır.
3)- 6000-6069 Arasında bulunan S Plakalar ihale edilecek olup, her 1 (bir) plakanın 1 yıllık kira muhammen bedeli 7.500,00,- TL+KDV,. Geçici teminatı 6.600,00- TL.
4)- İhaleye katılmak için gerekli olan belgeler;

1- Gerçek Kişiler için son 3 (Üç) ay içinde alınmış İkametgâh İlmühaberi ve (Uzunköprü ilçe sınırları içerisinde en az 2 (iki) yıl ikametgâh etiğini belgeler nitelikte) Uzunköprü ilçe sınırları içerisinde en az 2 (iki) yıldır faaliyet gösterildiğine ilişkin Vergi Dairesinden alınan mükellefiyet kaydı. (Mükellefiyet kaydında öğrenci, personel servisi, yolcu taşımacılığı yapma şartı aranır.)
Tüzel Kişiler için Son 3 (Üç) ay içinde alınmış Uzunköprü ilçe sınırları içerisinde en az 2 (iki) yıldır faaliyet gösterildiğine ilişkin Vergi Dairesinden alınan mükellefiyet kaydı. (Mükellefiyet kaydında öğrenci, personel servisi, yolcu taşımacılığı yapma şartı aranır.)
Fiilen araç şoförü olarak çalışan ve servis taşımacılığı yapmak isteyen ilgililerin ise en az 2 yıl şoför olarak çalışıldığını belgelemesi ve en geç ihale tarihinden 1 hafta önce vergi mükellefiyet kaydının oluşturulmuş olması gerekmektedir. (öğrenci, personel servisi, yolcu taşımacılığı yaptığına dair)
2- Son 3 (Üç) ay içinde alınmış Uzunköprü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası veya Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge
3- Esnaf ve Sanatkârlar Sicili veya Ticaret Siciline kayıtlı olduğuna dair belge
4- Gerçek Kişiler İçin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi/Tüzel kişiler için Ticaret Sicil Gazetesi örneği
5- Gerçek kişiler ve tüzel kişilerin sahip ve ortakları için son 3 ay içinde alınış Sabıka Kayıt Örneği, sabıkası bulunan kişilerde avukat onaylı olarak ayrıntılı sabıka kaydı. (Mesleki Saygınlık gereği; Genel olarak ticari alanda ve mesleğin icrası ile ilgili konularda kötü şöhret sahibi olmamayı, karayolu taşımacılık faaliyetlerinin icrası ile ilgili kurallara uygun davranmayı ve faaliyet göstermeyi; kişisel olarak ise kaçakçılık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti, hırsızlık, rüşvet suçları ve 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu ile 21/3/2007 tarihli ve 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardan dolayı ceza infaz kurumlarında hükümlü ve tutuklu olmamayı.)
6- İhale ilk ilan tarihi itibariyle Belediyemizden borcu yoktur belgesi
7- İhale ilk ilan tarihi itibariyle Vergi Dairesinden borcu yoktur belgesi
8- Gerçek kişiler en fazla (2) adet, Tüzel Kişiler ise en fazla (4) adet plaka için teklif verebilecektir.
9- 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa göre cezalı olmadıklarına dair taahhütname (Belediyeden temin edilecek),
10- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi, Ticaret ve Sicil Gazetesi fotokopisi,
11- İhaleye katılım belgesi (Belediyemizden),
12- Gerçek kişinin veya Tüzel kişi yetkilisinin geçici teminat tutarını yatırdıklarını gösterir makbuz aslı,
13- İhale dosya bedelinin ödendiğini gösterir makbuz aslı,

5)- İlanda Belediyemizce verilecek olan S Plakalar 01/11/2024 tarihinden 30/09/2053 tarihine kadar 29(yirmi dokuz) yıllık Ruhsat Verme Yöntemiyle kiraya verilecektir.
6)- İhaleye iştirak etmek isteyen iştirakçiler 15 EKİM 2024 ÇARŞAMBA saat 17.00’a kadar 250,00-TL İhale Şartname ve teminat bedellerini yatırmaları ve istenen diğer belgeleri tamamlayarak Mali Hizmetler Müdürlüğü İcra servisine teslim etmeleri gerekmektedir.
7)- İhale ile ilgili Şartname Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü İcra Servisi’nden ücretsiz görülebilir. İhaleye iştirak edecekler bedeli karşılığında şartname ve eklerini satın almak zorundadır.
8)- Uzunköprü Belediye Başkanlığı ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. 26/09/2024